Jamies one-pan fish
4 pers
3 dl basmatiris
4 tsk tapenade
350 g tomater
färsk basilika
500 g torskrygg
Blanda 1 tsk tapenade med riset i en stor panna. Häll på 6 dl vatten och låt koka upp under lock. Hacka tomaterna och basilikan och blanda med olivolja, vinäger, salt och peppar i en skål. Tryck sedan ner torskbitarna i riset och sprid ut tomaterna i pannan. Lägg på locket igen och låt puttra i 10 minuter. När fisken är och riset är klart, toppa med färsk basilika och olivolja.
3 dl basmatiris
4 tsk tapenade
350 g tomater
färsk basilika
500 g torskrygg
Blanda 1 tsk tapenade med riset i en stor panna. Häll på 6 dl vatten och låt koka upp under lock. Hacka tomaterna och basilikan och blanda med olivolja, vinäger, salt och peppar i en skål. Tryck sedan ner torskbitarna i riset och sprid ut tomaterna i pannan. Lägg på locket igen och låt puttra i 10 minuter. När fisken är och riset är klart, toppa med färsk basilika och olivolja.