Cannelloni med kyckling
4 personer
3 kycklingfiléer
200 champinjoner
50 g Philadelphinaost
1 dl creme fraiche
2 dl riven ost
Blandade färska örter
Cannellonirör
Bechamelsås
5 dl mjölk
1 dl vispgrädde
50 g smör
3/4 dl vetemjöl
muskot
peppar
salt
Hacka kycklingfilé och champinjoner fint. Stek och salta och peppra. Blanda i Philadelphia, crème fraiche, färska örter och hälften av osten.
Smält smöret i en kastrull och pudra över mjölet. Rör om med en visp så att mjölet löser sig i smöret ordentligt. häll på hälften av mjölken och rör om så det blir slätt och fint. Slå i resten och vispa om. Låt sjuda sakta i 5-10 minuter. Smaka av med salt, peppar och muskot.
Fyll rören.
Häll över såsen och toppa med ost. 30 minuter i ugn 200 C.