Chèvre chaud
4 personer
4 skivor bröd
4 skivor getost, cirka 1 1/2 centimeter tjocka
1 msk honung
2 kvistar färsk rosmarin
Sätt ugnen på 225 grader, grill.
Skiva brödet. Lägg en skiva getost på varje brödskiva och lägg dem på ugnsgallret. Gratinera i mitten av ugnen i cirka 5 minuter. När osten börjat smälta och fått lite färg, ta ut mackorna och lägg dem på assietter. Ringla över honung och toppa med rosmarin.
4 skivor bröd
4 skivor getost, cirka 1 1/2 centimeter tjocka
1 msk honung
2 kvistar färsk rosmarin
Sätt ugnen på 225 grader, grill.
Skiva brödet. Lägg en skiva getost på varje brödskiva och lägg dem på ugnsgallret. Gratinera i mitten av ugnen i cirka 5 minuter. När osten börjat smälta och fått lite färg, ta ut mackorna och lägg dem på assietter. Ringla över honung och toppa med rosmarin.